Privacy Beleid

Wij respecteren uw privacy en wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft via email of via het bestelformulier vertrouwelijk wordt behandeld.
Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Apotheek Minnaert. Apotheek Minnaert is echter niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens

Wanneer u e-mail of een bestelling (contact formulier) of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij.

Cookies

Deze website maakt gebruik van “cookies” om het u mogelijk te maken om een bestelling naar ons door te sturen via onze website. Tenzij u ons contacteert via email of via de pagina ‘Bestellen’ (formulier), verzamelen wij verder geen gegevens.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wijzigen of verwijderen van uw gegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacy beleid, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!